engels kl

icon-linkedin

Lean ja Lean Six Sigma -palvelumme

0
0
0
s2smodern

Lean, Six Sigma ja DFSS

Lean Six Sigma on yritysprosessien parannusmenetelmä, jonka avulla organisaatio voi parantaa prosessejaan systemaattisesti, objektiivisesti ja tehokkaasti. Tuloksena on organisaatio, jossa yrityksen tulokset sekä asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys paranevat prosesseja tehostamalla. Lean 6 Sigma on vuosien aikana todistettavasti osoittanut tehokkuutensa prosessien parantamiskeinona.

Yhdistämme Lean ja 6 Sigma -menetelmät standardiin Lean Six Sigma -projektin hallintametodiikkaan, ns. DMAIC. Koulutuksemme sisältävät myös paljon muutoksen hallintaan liittyviä menetelmiä, ns. "Soft Skills". Lisätietoja Lean Six Sigma koulutuksistamme löydät: Lean-koulutuksemme.

Johdolla on Lean 6 Sigmassa tärkeä rooli. Onnistuneelle muutokselle on tyypillistä mm. tehokas strategian jalkauttaminen ja operatiivinen johtminen konkreettisesti mitattavilla tavoitteilla kaikilla organisaatiotasoilla. Tärkeää on myös tavoitteiden seuraaminen ja koko organisaation aktiivinen sitoutuminen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi kaikissa muutosprosessin vaiheissa. Lisätietoja Johdon Lean Six Sigma koulutuksistamme löydät: Johdon koulutuksemme

Design for Six Sigma (DFSS) uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen 

Design for Six Sigma (DFSS) on suunnittelumetodiikka uusien prosessien, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. DFSS soveltuu tilanteisiin, joissa luodaan jotain täysin uutta tai olemassa olevaa prosessia / tuotetta ei voi tai ei kannata enää parantaa lisää. Lue lisää DFSS koulutuksistamme: DFSS Black Belt -koulutus ja DFSS Yellow Belt -koulutus. Jos haluat apua DFSS:n solveltamisessa organisaatiossasi, ota meihin yhteyttä.

Jaatinen Lean 6 Sigma Consulting

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean ja Lean Six Sigma -koulutus ja -konsulttipalveluja tarjoava osakeyhtiö. Ohjaamme yrityksiä pysyvään parannukseen Lean-ajattelun, Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Koulutamme ja ohjaamme työntekijöitä kaikilla organisaatiotasoilla. Opitun välitön soveltaminen käytäntöön kuuluu olennaisena osana lähestymistapaamme, sekä saavutettujen tulosten mittaaminen ja jatkuvan parantamisen hallitseminen. Tavoitteemme on, että asiakkaamme oppivat mahdollisimman nopeasti soveltamaan opittua tulostensa saavuttamiseksi itsenäisesti, ilman ulkopuolista apua. Tarjoamme palveluja suomeksi, englanniksi ja hollanniksi. Lue lisää yhtiöstämme...

 

Marja Jaatinen Lean Six Sigma Master Black BeltYhtiön vetäjänä toimii yhtiön perustaja DI Marja Jaatinen, sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt. Hänellä on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus Lean Six Sigmasta Master Black Beltin roolissa sekä 10 vuotta General Electricin palveluksessa. Marja on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi sadoissa Lean Six Sigma -projekteissa teollisuudessa, palvelualoilla, terveydenhuollossa ja valtion hallinnossa. Marjan kokemus kattaa Lean Six Sigman soveltamisen yksittäisistä Lean-projekteista pienissä yrityksissä aina maailmanlaajuisiin Lean Six Sigman ja Design for Six Sigman lanseerauksiin ja hän on kouluttanut ja ohjannut satoja työntekijöitä ylimmästä johdosta työntekijöihin. 

Lue Marjan kokemuksia Leanistä ja Six Sigmasta Blogista.

Ota yhteyttä

Et täyttänyt nimeä.

Et täyttänyt pätevää sähköpostiosoitetta.

Et täyttänyt pätevää puhelinnumeroa.

Et kirjoittanut viestiä viestikenttään.

Hyväksy peruutusehdot ennen ilmoittautumista.

Jaatinen B.V.
Osoite
:
Arnhemsebovenweg 92
3971 MN  Driebergen-Rijsenburg
Alankomaat
Puhelin
:
+31 613 988 936
Kaupparekisterinumero (NL)
:
619 62 902
ALV
:
NL8545.69.297.B01