engels kl

icon-linkedin

0
0
0
s2smodern

Lean-maistiaiset: Mitä Lean-ajattelu on?

 

Opi 0.5 päivän interaktiivisessa ja käytännönläheisessä tapahtumassa, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa ja mitä Lean-ajattelulla voi saavuttaa.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät Lean-ajattelun pääperiaatteen ja olet kokenut lyhyessä simulaatiossa, miten prosesseja voi parantaa Leanin avulla. Saat myös tuntumaa, miten Lean-ajattelua voisi lähteä soveltamaan omassa organisaatiossa. 

Jos olet kiinnostunut laajemmista Lean-koulutuksista, lue lisää...

Mitä Lean ajattelu on

Mitä Lean-ajattelu on?

Lean-ajattelu on liiketoimintamenetelmä, jonka avulla toimintoja ja prosesseja voi parantaa tuottamattomia aktiviteettejä eli hukkaa poistamalla. Lean-ajattelun avulla pystytään parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja laatua samalla kun työntekijöiden tyytyväisyys paranee ja toiminta tehostuu.

Kenelle koulutus soveltuu?

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka harkitsevat Leanin aloittamista organisaatiossaan ja haluavat ennen päätöksentekoa ymmärtää, mitä Lean-ajattelu on. Koulutus sopii myös organisaatiolle, jotka käyttävät jo Lean-menetelmiä, mutta haluavat koko organisaatiolleen nopeasti Lean-perustiedot hallintaan. 

Jos olet jo tehnyt päätöksen Leanin käytöstä ja haluat oppia, miten Lean-parannusprojekteja myös vedetään, suosittelemme osallistumista kahden päivän Lean-ajattelu -koulutukseen: Lue lisää Lean-ajattelu -koulutuksesta. 

Koulutuksen sisältö

Käymme koulutuksessa läpi Lean-ajattelun perusteet innostavasti ja selkeästi teorian, keskusteluiden ja lyhyen simulaation avulla.

Ohjelma (0.5 päivää):

  • Avaus
  • Johdatus Lean-ajatteluun: Mitä Lean tarkoittaa ja miten Leanin voi soveltaa menestyksekkäästi.
  • Simulaatio, miten parantaa prosessia Leanin avulla
  • Lean omassa työssä: Avoin keskustelu opitusta & Miten soveltaa opittua omassa työympäristössä

Koulutuksen kesto ja paikka

Koulutus kestää 0,5 päivää ja järjestetään tällä hetkellä vain yrityksen sisäisenä koulutuksena. Räätälöimme tarvittaessa koulutuksen sisältöä toimeksiantajan tarpeiden mukaan. Mikäli olet kiinnostunut saamaan lisätietoja koulutuksesta tai muista Lean-palveluistamme, ota yhteyttä alla olevasta linkistä: