Lean-koulutuksia:

Valitse sopiva koulutus: Lean-ajattelu, Kaizen-fasilitaattori, Muutosohjaaja...

Osallistu suosittuihin Lean-koulutuksiimme, jotka olemme kehittäneet referenssiasiakkaittemme kokemuksien perusteella, yhdessä eurooppalaisten koulutustarjoajien kanssa, suomalaisten yritysten tarpeisiin. Järjestämme koulutuksia Suomessa lähipäiväkoulutuksien lisäksi myös etäkoulutuksina, hybridikoulutuksina sekä yrityskohtaisina koulutuksina:

  1. Lean 1: Lean-ajattelu. 2 päivän käytännönläheinen koulutus, miten tehostaa toimintoja Lean-ajattelun avulla. Lue lisää...
  2. Lean 2: Kaizen-fasilitaattori. Suosittu 3 päivän koulutus, miten Kaizen-menetelmän avulla saavuttaa nopeasti tuloksia. Lue lisää...
  3. Lean 3: Lean-muutosohjaaja. 5 päivän tehopaketti konkreettisiä menetelmiä pysyvään Lean-muutokseen. Nyt myös verkkokoulutuksena. Lue lisää...
  4. Lean-johtaminen I & II & v2.0. Koulutukset jotajille, esimiehille ja kokeneemmille Lean-spesialisteille Lean-johtamisesta. Lue lisää...
  5. Lean-maistiaiset. 0,5 päivän koulutus, jossa saa nopeasti ensituntumaa, mitä Lean on. Lue lisää...

Jos tarvitset apua sopivan koulutuksen valinnassa, lue Blogi: "Lean -koulutus: Miten valita oikea koulutus?"  tai jätä meille yhteydenottopyyntö: Ota yhteyttä.

Koulutuksemme auttavat sinua saavuttamaan tuloksia tehokkaasti, unohtamatta innostavaa ja motivoivaa lähestymistapaa. Koulutuksemme ovat interaktiivisia ja teoria on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, ryhmätöihin, keskusteluihin, simulaatioihin ja harjoituksiin. Lean-koulutuksen jälkeen osaat katsoa omaa työympäristöäsi uudesta näkökulmasta ja sinulla on eväitä myös parantaa sitä.

Tarjoamme Lean-koulutusten lisäksi laajasti myös muita Lean Six Sigma -palveluja. Palvelumme sopivat eri tarpeisiin yksittäisistä koulutuksista, parannusprojekteista ja työpajoista aina Lean Six Sigman lanseeraamiseen kansainvälisten yritysten koko organisaatiossa. Lue lisää muista palveluistamme tai ota yhteyttä meihin.

Alla yksityiskohtainen kuvaus kaikista Lean-koulutuksistamme sekä linkki ilmoittautumiseen.

 

Lue lisää...

Lean 1: Lean-ajattelu

Opi kahdessa päivässä, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa, miten se toimii käytännössä ja miten voit Leanin avulla tehostaa prosesseja esim. nopeuttaa läpimenoaikaa ja vähentää kustannuksia. Koulutus on interaktiivinen ja innostava paketti Lean-ajattelua. 

Lue lisää...
Lean Kaizen Event

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Kouluttaudu Lean Kaizen -fasilitaattoriksi. Opi 3 päivän interaktiivisessa koulutuksessa, miten ohjata tiimejä saavuttamaan nopeasti pysyviä tuloksia Kaizen-menetelmällä (Kaizen Event).

Lue lisää...
Lean muutoksen ohjaaminen

Lean 3: Lean-muutosohjaaja

Opi 5 päivässä, miten Leanin avulla voit tehostaa toimintoja, fasilitoida muutosprojekteja sekä miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä työtä. Koulutus antaa sinulle valmiudet myös ohjata organisaatiota pysyvän muutoksen Lean-kulttuuriin. Nyt myös erillinen koulutusryhmä palvelualalle!

Lue lisää...
Johdon Lean Sigma koulutus

Lean-johtaminen 

Järjestämme johtajille ja esimiehille myös erillisiä Lean-koulutuksia: Päivän koulutus Lean-johtaminen I, Lean ja johtaminen ja  2 päivän koulutus Lean johtaminen II, miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri  sekä suosittu 3 päivän Lean-johtaminen v2.0. Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

 

Lue lisää...
Mitä Lean ajattelu on

Lean-maistiaiset: Mitä Lean-ajattelu on?

Johdanto Lean-ajatteluun. Opi 2,5 tunnin etäsessiossa Lean-ajattelun periaate ja mitä Leanillä voi saavuttaa. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat saada nopeasti tuntumaa, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa ja mitä Lean-ajattelulla voi saavuttaa.