Lean Six Sigma -koulutukset, kaikki tasot

Lean Six Sigma Yellow, Green ja Black Belt -koulutukset ja sertifiointi

Päivitys 04/2023: Olemme saaneet kansainvälisen tunnustuksen Lean Six Sigma Green ja Black Belt -koulutuksellemme ja sertifioinnillemme. The Council for Six Sigma Certification on myöntänyt meille ensimmäisenä suomenkielisenä kouluttajana CSSCn akkreditoinnin.

Haluatko oppia nopeasti Lean Six Sigman perusteet, etsitkö spesifistä Lean-koulutusta tai Lean Six Sigma -koulutusta vai haluatko kehittää taitojasi parannus- ja kehitysprojektien vetäjänä ja hankkia Lean Six Sigma -sertifikaatin? Järjestämme koulutuksia kattaen kaikki Lean Six Sigma tasot

Koulutuksemme auttavat sinua saavuttamaan tuloksia nopeasti ja tehokkaasti, unohtamatta innostavaa ja motivoivaa lähestymistapaa. Koulutuksemme ovat interaktiivisia ja teoria on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, ryhmätöihin, keskusteluihin, simulaatioihin ja harjoituksiin. Oleellisena osana on myös käytännön sovellutukset osallistujien omassa ympäristössä. Kouluttajamme Suomessa on alan huipulta.

Tarjoamme koulutuksiamme sekä avoimina että yrityksille räätälöityinä koulutuksina. Avoimet koulutukset järjestetään Helsingissä ja Espoossa lähipäivä-, hybridi- ja etäkoulutuksena. Avoimiin Koulutuksiin sisältyy Green Belteille ja Black Belteille myös etätuki, projektin tarkastamisen ja sertifioidun LSS Master Black Beltin hyväksymä, akkreditodun (CSSC, the Council for Six Sigma Certification -akkreditointi) Lean Six Sigma -sertifikaatti. 

Käytämme ainoana Suomessa kansainvälistä koulutusmuotoa, joka mahdollistaa "Leanisti" tehokkaat ja kompaktit Lean Six Sigma -koulutukset. Lue lisää:

Kouluttajamme ovat kansainvälisesti kokeneita ja sertifioituja Lean Six Sigma Master Black Belttejä.

Alla yksityiskohtaiset tiedot Lean Six Sigma -koulutuksistamme. Lisäksi järjestämme myös erillisiä koulutuksia johdolle: Johdon Lean ja Six Sigma –koulutukset sekä erilaisia Lean-koulutuksia: LEAN-koulutukset.

Lue alla eri Lean Six Sigma -koulutusvaihtoehdoistamme lisää tai ilmoittaudu suoraan koulutuksiimme:

 

 

Lue lisää...
Lean Six Sigma Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus ja -sertifiointi, hybridikoulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus valmentaa projektien vetäjiä laajoissa ja vaativissa Lean Six Sigma -projekteissa ja ohjaa osanottajat Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
Lean Six Sigma Green Belt koulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus ja -sertifiointi, hybridikoulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksemme kattaa tehokkaimmat Lean Six Sigman ja muutoksen hallinnan menetelmät ja valmentaa osanottajat LSS Green Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt koulutus

Lean Six Sigma GBtoBB-koulutus ja -sertifiointi, etä- & lähikoulutus

Tämä koulutus on suunniteltu Green Belteille, jotka haluavat oppia lisää Lean Six Sigmasta Black Belt -tasolla. Koulutus valmentaa myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin. 

Lue lisää...
Lean Six Sigman perusteet koulutus

Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Lean Six Sigman perusteet? Harkitsetko Lean Six Sigman soveltamista organisaatiossasi? Päivän kestävässä koulutuksessa käsittelemme Lean Six Sigman perusteet innostavasti ja selkeästi esimerkkien ja simulaation avulla.

Lue lisää...
Design for Lean Six Sigma johdanto koulutus

DFSS Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Design for Six Sigma (DFSS) -metodiikan perustaidot ja oppia, miten omaa roolia voi parantaa kehitysprosessin tehostamisessa.

Lue lisää...
Design for Six Sigma Black Belt koulutus

DFSS Black Belt -koulutus

Opi käyttäämään Design for Six Sigma -metodiikkaa (DFSS) joka auttaa uusien prosessien, tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.