engels kl

icon-linkedin

0
0
0
s2smodern

Webinaari: Lean Six Sigma -inspiraatioita 

 

Tämä Webinaari on jo pidetty. Järjestämme syksyllä 2021 seuraavan Webinaarin. Lähetämme kutsun uutiskirjeessä, kun päivämäärät ovat tiedossa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi.

Webinaari on Lean Six Sigma -osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneiden tapahtuma. Tiistaina 18.5.2021 vietämme seuraavaa Lean Six Sigma -webinaaripäivää, jonka aikana tutustumme Green ja Black Belttien projekteihin ja keskustelemme projektien pohjalta, miten toteuttaa Lean Six Sigmaa kätevimmin käytännössä.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin!

Lean Six Sigma Webinaari

 

Webinaarimme on asiakkaidemme toiveiden pohjalta syntynyt konsepti. Sparrasimme koulutuksiimme osallistuneiden kanssa, miten voisimme edistää Green ja Black Belttien yhteistyötä ja toisilta oppimista myös koulutuksien jälkeen. Tuloksena syntyi konsepti, jota pilotoimme tammikuussa. Palaute oli todella positiivista. Jatkamme konseptilla järjestämällä seuraavan session 18.5.2021.

Olemme saaneet ohjelmaan tällä kertaa mukaan 2 vapaaehtoista Belttiä kertomaan omasta projektistaan:

  • Tuija Lambacka, Teknoventure Oy 
  • Pekka Savolainen, Insta Digital Oy.

Kenelle webinaari soveltuu

Oletko utelias kuulemaan, minkälaisia tuloksia Black Beltit ja Green Beltit muissa yrityksissä ovat saaneet aikaan? Puurratko parannusprojektien kanssa ja kaipaat lisäinspiraatiota ja vertaistukea? Mietitkö, voisiko Lean Six Sigma olla hyödyksi sinulle?

Webinaari sopii kaikille, jotka ovat tekemisissä Lean tai Lean Six Sigma -parannusprojektien kanssa ja kaipaavat lisäinspiraatiota projektiinsa. Käymme läpi DMAIC-projektiesimerkkejä, joten webinaari soveltuu etenkin Green ja Black Belt -koulutukseen osallistuneille, mutta myös niille, jotka harkitsevat Green Belt tai Black Belt -koulutuksiin osallistumista. Osallistujilla on hyvä olla ainakin peruskäsitys Lean-ajattelusta ja mielellään myös DMAIC-vaiheista.

Ohjelma 18.5.2021

13.00 - 13.10 Avaus
13.10 - 14.10 Projekti 1: Laskutusprosessin läpimenoajan lyhentäminen, Geen Belt Tuija Lambacka, Teknoventure Oy
14.10 - 14.20 Tauko
14.20 - 15.20 Projekti 2: Kylmälähettämön pakkausnopeuden tehostaminen, Black Belt Pekka Savolainen, Insta Digital Oy
15.20 - 15.40 Mahdollisuus keskusteluun ja lisäkysymyksiin kokemuksien pohjalta

Ilmoittautuminen

Käytämme Zoomia ja lähetämme henkilökohtaisen osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen Webinaaria. Jotta sessio olisi interaktiivinen toivomme, että osallistujilla olisi kamerat päällä. Emme videoi Webinaaria. 

Voit ilmoittautua täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Webinaari on ilmainen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Nimitiedot puuttuvat.

Yritystiedot puuttuvat.

Sähköpostiosoite puuttuu.

 

Terveisin,

Marja Jaatinen

Jaatinen B.V.