engels kl

icon-linkedin

Ilmainen webinaari: Lean Six Sigma -inspiraatioita 

 

Tämä webinaari on jo pidetty. Seuraava järjestetään syksyllä 2022. Julkaisemme ajankohdan mahdollisimman pian. Ota meihin yhteyttä, jos haluat viestin, kun ajankohta on julkaistu.

Webinaari on Lean Six Sigma -osaamisesta kiinnostuneiden tapahtuma. Järjestämme torstaina 9.6.2022 seuraavan Lean Six Sigma -webinaaripäivän, jonka aikana tutustumme Green ja Black Belttien projekteihin ja keskustelemme projektien pohjalta, miten toteuttaa Lean Six Sigmaa kätevimmin käytännössä.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Webinaari on maksuton.

Lean Six Sigma Webinaari

 

Webinaarimme on asiakkaidemme toiveiden pohjalta syntynyt konsepti. Sparrasimme koulutuksiimme osallistuneiden kanssa, miten voisimme edistää yhteistyötä ja toisilta oppimista myös koulutuksien jälkeen. Tuloksena syntyi konsepti, jota pilotoimme tammikuussa 2021. Palaute oli todella positiivista, joten päätimme jatkaa järjestämällä Webinaareja 3-4 kertaa vuodessa. Seuraava sessio on 9.6.2022.

Olemme saaneet ohjelmaan tällä kertaa mukaan 2 vapaaehtoista, sertifioitua Black Belttiä kertomaan omasta projektistaan, kts. ohjelma alla.

Kenelle webinaari soveltuu

Oletko utelias kuulemaan, minkälaisia tuloksia Black Beltit ja Green Beltit muissa yrityksissä ovat saaneet aikaan? Puurratko parannusprojektien kanssa ja kaipaat lisäinspiraatiota ja vertaistukea? Mietitkö, voisiko Lean Six Sigma olla hyödyksi sinulle?

Webinaari sopii kaikille, jotka ovat tekemisissä Lean tai Lean Six Sigma -parannusprojektien kanssa ja kaipaavat lisäinspiraatiota projektiinsa. Käymme läpi DMAIC-projektiesimerkkejä, joten webinaari soveltuu Green ja Black Belt -koulutukseen osallistuneille, sekä niille, jotka harkitsevat Green Belt tai Black Belt -koulutuksiin osallistumista.

Jos Lean ja Lean Six Sigma ovat sinulle uusia asioita, kannattaa lukea etukäteen lyhyet yhteenvedot molemmista aiheista:

Ohjelma 9.6.2022

13.00 - 13.10 Avaus
13.10 - 14.10 Projekti 1: Ostotilausten käsittelyn läpimenoajan parantaminen, Black Belt Antti Tarkkala, Laattapiste Oy
14.10 - 14.20 Tauko
14.20 - 15.20 Projekti 2: Liiketoiminta-alueen sisäisten kontrollien suorittaminen nykyisten aikarajojen puitteissa 90 % tapauksista, Black Belt Topi Leisti, Stora Enso
15.20 - 15.30 Mahdollisuus keskusteluun ja lisäkysymyksiin kokemuksien pohjalta

Ilmoittautuminen

Käytämme Zoomia ja lähetämme henkilökohtaisen osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen Webinaaria. Jotta sessio olisi interaktiivinen toivomme, että osallistujilla olisi kamerat päällä. Emme videoi Webinaaria. 

Voit ilmoittautua täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Webinaari on maksuton. 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Nimitiedot puuttuvat.

Yritystiedot puuttuvat.

Sähköpostiosoite puuttuu.

 

Terveisin,

Marja Jaatinen

Jaatinen B.V.