engels kl

icon-linkedin

0
0
0
s2smodern

Webinaari: Lean Six Sigma -inspiraatioita 

 

Seuraava Webinaari 7. joulukuuta 2021!

Webinaari on Lean Six Sigma -osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneiden tapahtuma. Tiistaina 7.12.2021 vietämme seuraavaa Lean Six Sigma -webinaaripäivää, jonka aikana tutustumme Green ja Black Belttien projekteihin ja keskustelemme projektien pohjalta, miten toteuttaa Lean Six Sigmaa kätevimmin käytännössä.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin!

Lean Six Sigma Webinaari

 

Webinaarimme on asiakkaidemme toiveiden pohjalta syntynyt konsepti. Sparrasimme koulutuksiimme osallistuneiden kanssa, miten voisimme edistää yhteistyötä ja toisilta oppimista myös koulutuksien jälkeen. Tuloksena syntyi konsepti, jota pilotoimme tammikuussa 2021. Palaute oli todella positiivista, joten päätimme jatkaa järjestämällä Webinaareja 3-4 kertaa vuodessa. Seuraava sessio on 7.12.2021.

Olemme saaneet ohjelmaan tällä kertaa mukaan 2 vapaaehtoista, sertifioitua Black Belttiä kertomaan omasta projektistaan:

  • Satu Valtonen, Service Manager, Työllisyysrahasto 
  • Jyri Lempiäinen, Service Manager, Työllisyysrahasto

Sadun ja Jyrin projektit ovat samasta organisaatiosta ja linkittyvät toisiinsa, joten niistä muodostuu mielenkiintoinen laajempi kokonaisuus.

Kenelle webinaari soveltuu

Oletko utelias kuulemaan, minkälaisia tuloksia Black Beltit ja Green Beltit muissa yrityksissä ovat saaneet aikaan? Puurratko parannusprojektien kanssa ja kaipaat lisäinspiraatiota ja vertaistukea? Mietitkö, voisiko Lean Six Sigma olla hyödyksi sinulle?

Webinaari sopii kaikille, jotka ovat tekemisissä Lean tai Lean Six Sigma -parannusprojektien kanssa ja kaipaavat lisäinspiraatiota projektiinsa. Käymme läpi DMAIC-projektiesimerkkejä, joten webinaari soveltuu etenkin Green ja Black Belt -koulutukseen osallistuneille, mutta myös niille, jotka harkitsevat Green Belt tai Black Belt -koulutuksiin osallistumista. Osallistujilla on hyvä olla ainakin peruskäsitys Lean-ajattelusta ja mielellään myös DMAIC-vaiheista.

Ohjelma 7.12.2021

13.00 - 13.10 Avaus
13.10 - 14.10 Projekti 1: Ensihakemusten oikaisupäätösten vähentäminen 10 prosenttiin, Black Belt Satu Valtonen
14.10 - 14.20 Tauko
14.20 - 15.20 Projekti 2: Etuuspalvelun puhelinkontaktien vähentäminen 50%, Black Belt Jyri Lempiäinen
15.20 - 15.40 Mahdollisuus keskusteluun ja lisäkysymyksiin kokemuksien pohjalta

Ilmoittautuminen

Käytämme Zoomia ja lähetämme henkilökohtaisen osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen Webinaaria. Jotta sessio olisi interaktiivinen toivomme, että osallistujilla olisi kamerat päällä. Emme videoi Webinaaria. 

Voit ilmoittautua täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Webinaari on ilmainen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Nimitiedot puuttuvat.

Yritystiedot puuttuvat.

Sähköpostiosoite puuttuu.

 

Terveisin,

Marja Jaatinen

Jaatinen B.V.